Смедеревац најзаслужнији за успех француског тима

МИЛОШ РАДОСАВЉЕВИЋ УВЕО ОК МАКОН У ВИШИ СТЕПЕН ТАКМИЧЕЊА:

После пораза на старту првенства, остварили смо 8 узастопних победа, чиме су се амбиције клуба на полусезони промениле, и уместо да се задовољимо са једним од прва три места на табели, као једини циљ смо поставили освајање првог места, и улазак у виши ранг – прича, за Наше новине Радосављавић.

Одбојкашки клуб Макон ће по први пут од свог оснивања играти у Националној другој лиги Француске. Један од најзаслужнијих за овај историјски успех је доскорашњи техничар Смедерево Царине, Милош Радосављевић.
Интересантно је да амбиције клуба на почетку нису биле толико велике. О томе за Наше новине говори Милош Радосављевић.
После пораза на старту првенства, остварили смо 8 узастопних победа, чиме су се амбиције клуба на полусезони промениле, и уместо да се задовољимо са једним од прва три места на табели, као једини циљ смо поставили освајање првог места, и улазак у виши ранг. Коло пре краја шампионата и математички смо обезбедили улазак у виши ранг победом пред својим навијачима, након чега је уследило велико славље играча, управе и навијача, јер ће по први пут Волеј Клуб Макон играти у Национал 2 лиги у својој историји. Веома сам задовољан сезоном у којој сам одиграо све утакмице ове сезоне и био лидер тима који је био склоп искусних и младих и талентованих играча – истиче Радосављевић
Сезона за Милоша није готова. Остаје да се 20. и 21. маја одигра турнир са осам екипа првака Национал 3 лиге. Амбиције ОК Макон су и овде шампионске, најављује Милош Радосављевић.
ОК Волеј је првенство окончао са учинком од 12 победа и 4 пораза са 37 освојених бодова. Другопласирни тим остварио је истоветан број победа и пораза али са бодом мање.