„Мали шеф“

Урнебесна анимирана комедија „Мали шеф“ биће приказивана у биоскопу Центра за културу Смедерево током викенда, 29. и 30 априла. Ово остварење доноси причу о најнеобичнијој беби која носи одело, говори одраслим мушким гласом, носи актовку и понаша се као шеф. „Мали шеф“ на забаван начин показује како утиче на породицу долазак на свет нове бебе која увек добије оно што тражи, храну и пиће 24 сата на дан, 7 дана у недељи и, при томе, има небројено много састанака, често и усред ноћи. Мали шеф је на мисији да спречи највеће непријатеље беба који им отимају љубав и пажњу одраслих– псе, а у томе ће му помоћи старији брат Тим.
Биоскопска публика у Смедереву ће „Малог шефа“ моћи да погледа у синхронизованој верзији и у 3D техници. Главном јунаку глас позајмљује Срђан Тимаров, а осим њега у екипи су Ивана Кнежевић, Марко Марковић и Бранислав Платиша.
У суботу, 29. априла анимирани филм ће бити приказан са почетком у 16 сати, а следећег дана у два термина, у 16 и 18 сати. Цена улазнице је 250 динара.