Три титуле Смедеревцима

ЗАПАЖЕН НАСТУП ПРЕДСТАВНИКА ТЕКВОНДО КЛУБА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СМЕДЕРЕВО НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У БЕОГРАДУ

Такмичари Теквондо клуба Црвена звезда Смедерево освојили су на државном првенству, одржаном протеклог викенда у Хали спортова на Новом Београду, 14 медаља, три златне, четири сребрне и седам бронзаних.
Првог дана, у суботу, надметали су се пионири и јуниори. ТК Црвена звезда наступио је са 14 такмичара у конкуренцији пионира. Најсјајнија одличја припала су Војину Степановићу и Николи Миловановићу у категорији до 33 односно 44 килограма. Сребрне медаље освојили су Јован Станчевић (31 кг), Мина Амбруш (27 кг), Емилија Живковић (36 кг) и Матеја Николић (30 кг). Елени Крстић (44 кг), Меланија Крстић (30 кг) и Теа Јовановић (52 кг) окитили су бронзаним одличјима. У конкуренцији пионира и јуниора наступило је скоро 490 такмичара из 53 клуба.
Представници смедеревског теквондо клуба били су успешни и другог дана када су на борилишта изашли сениори и кадети. У конкуренцији сениора титулу првака Србије “зарадио” је Горан Ранковић у категорији + 87 кг. Бронзане медаље, такође у конкуренцији сениора, освојили су Немања Ристић (-87 кг) и Немања Миловановић (-87 кг), као и Немања Михаиловић у конкуренцији кадета. Учествовала су 313 такмичара из 53 клуба.