Реми без голова

ФУДБАЛЕРИ СМЕДЕРЕВА СТОПИРАЛИ КРАГУЈЕВЧАНЕ КА ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ

Смедеревци су у окршају са лидером шампионата, крагујевачким Радничким, показали да вреде више од тренутног седмог места. Гости су у Смедерево дошли са жељом да се новим тријумфом приближе коначном циљу – пласману у Прву лигу. После 90 одиграних минута на стадиону крај Старе железаре вратили су се у срце са бодом који може скупо да их кошта у преостала четири кола. Поготово, ако се има у виду да већ у наредном колу гостују одличним Шапинама.
Утакмицу у Смедереву пратило је више од 1200 поклоника фудбала који су могли да виде једну интересантну и борбену утакмицу којој су недостајали голови. Прилика је било на обе стране али су се голмани, али и стрелци постарали за најнепопуларнији резултат. Освојеним бодом могу да буду задовољни у ФК Смедерево јер су корак ближе коначном циљу, опстанку у Српској лиги Запад. Уколико у наредном колу не доживе пораз у Тополи са сигурношћу можемо да кажемо да ћемо и наредне године на стадиону крај Старе железаре гледати српсколигашки фудбал.
Четири кола пре краја првенства на табели води Раднички из Крагујевца са 52 бода. Следи Будућност из Ваљева са 51 бодом, док је на трећем Слога из Пожеге са 49 бодова.