Очајних 10 стартних минута

РУКОМЕТАШИЦЕ МЛАДОГ РАДНИКА ПОРАЖЕНЕ ОД ПАНЧЕВКИ У УТАКМИЦИ 16. СУПЕР Б ЛИГЕ СРБИЈЕ

Рукометашице Младог радника нису успеле дап ред својим навијачима забележе победу у окршају са знатно искуснијом екипом Панчева. Победника овог меча одлучила је очајна игра домаћих играчица у првих 10 минута када су Панчевке стигле, како се касније испоставило до кључне предности од 6 голова (7:1).
– Велики број техничких грешака у нападу је разлог лошег резултата у првом делу утакмице. Екипа се мало тргла у другом полувремену али искусне гошће нису дозволиле да дође до преокрета и заслужено су забележиле победу – каже за Наше новине Живомир Николић директор РК Млади радник.
У домаћој екипи истакла се голман Слађана Митровић која је са више од 20 интервенција спречила катастрофу свог тима, нарочито у првом полувремену које су гошће решиле у своју корист резултатом 15:9. У других 30 минута нешто боља игра домаћих рукометашица али је то било недовољно за потпуни преокрет. Радинчанке су успеле да пет минута пре краја смање предност на два гола заостатка али снаге за потпуни преокрет није било. На крају 24:22 за Панчево. Осим Слађане Митровић, солидан нападачки утисак оставиле су Милица Ристић са 7, Јована Јовановић са 5 и Милица Нинић са 4 гола. У гостујућој екипи 6 пута се у листу стрелаца уписала Ивана Танелов, 5 је постигла Маја Радојчин, а 4 Милица Којчић.
Наредног викенда у претпоследњем колу Радинчанке пред својим навијачима дочекују Војводина Минакву из Новог Сада.