Све боља игра Мартићевих пулена

УБЕДЉИВА ПОБЕДА СМЕДЕРЕВСКИХ РУКОМЕТАША НАД ДОРЋОЛЦИМА

Рукометаши Смедерева настављају са добрим партијама у другом делу сезоне. У утакмици 18. кола Друге лиге Центар савладали су екипу Дорћола из Београда са 27:17, полувреме 12:7. Смедеревци су од старта гостима показали чему могу да се надају у Дворани Смедерево. После почетног вођства гостију од 3:0 ствари су дошле на место и већ до одласка на велики одмор Смедеревци су имали великих 5 голова предности. Гости нису имали решења за маштовиту игру домаћих у нападу, а још већ проблем представљала им је одбрана екипе Смедерева. На крају огромних и више него заслужених 10 голова предности за Смедеревце.
– Очигледно да смо у “узлазној линији” што се игре и форме тиче. Надиграли смо противника, што и резултат показује… Радује добр игра младих играча. Пар старијих је дало допринос, као и обично. Мислим да су задовољни сви који су били у хали, било је доста лепих потеза… У наредном колу гостујемо Гучеву , последњепласираној екипи и очекујемо нова два бода. У последњем колу нам долази шампион “БАСК” из Београда и даћемо све од себе да забележимо победу на опроштају од наших навијача у овој сезони – нада се Ненад Мартић.
Најефикаснији у екипи Смедерева био је Предраг Илић са 8 погодака, четири је додао Стојановић, а по 3 пута у листу стрелаца уписали су се Макрагић и Благојевић.