Адамовићу друго злато

ПЕТАР АДАМОВИЋ ЈОШ ЈЕДНОМ НАЈБОЉИ ЈУНИОР НА КУПУ СРБИЈЕ

Петар Адамовић, стрелац СД Смедерево, после првог места на другом колу Купа Србије, стигао је до златног одличја и на трећем колу одржаном минулог викенда у Новом Саду.
Адамовић је са 513 кругова доказао да је у овом тренутку најбољи јуниор Србије у гађању из малокалибарског пиштоља слободним избором. Осим наступа на јуниорском финалу,Петар Адамовић се пласирао и у сениорско финале као седми.
Никола Симић је са 610 кругова обезбедио учешће у свом другом финалу на овогодишњем Куп такмичењу у дисциплини 60 метака лежећи. На жалост није успео да стигне до медаље, као на првом колу, остао је на седмом месту. Његова ученица Наталија Тасић је у истој дисциплини са 597,9 кругова била седма јуниорка, једанаеста сениорка. Смедеревски стрелци нису наступили првог дана када је одржано такмичење у дисциплини тростав, а Вељко Илић није учествовао ни другог дана због учешћа на турниру „Стрељачке наде“ у Плзену. Сви наши стрелци су се пласирали и у финале домаћег куп такмичења малокалибарским оружјем и бориће се за нове медаље следећег викенда у Новом Саду.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *