Четири медаље из Великог Градишта

ПОСЛЕ ОДЛИЧНИХ РЕЗУЛТАТА НА СЕНИОРСКОМ ШАМПИОНАТУ, ЏУДИСТИ МЛАДОСТ ЦАРИНЕ ПОКАЗАЛИ ДА ИМАЈУ ТАЛЕНТЕ И У МЛАЂИМ КАТЕГОРИЈАМА

У Џудо клубу Младост Царина не морају да брину за будућност. После одличних резултата на сениорском првенству, наду у још бољу будућност дају млаџе категорије овог клуба. На турниру „Куп Сребрног језера“ одржаном у Великом Градишту, протеклог викенда, џудисти Младост Царине освојили су четири медаље.
Првог дана,на татамију градске Хале спортова у Великом Градишту наступило је више од 250 такмичара из 30 клубова. Боје Џудо клуба Младост Царина бранила су три представника.
Милица Радивојевић је у конкуренцији млађих пионирки до 28 килограма освојила златну медаљу. Милица Посавец је у категорији до 40 кг поклекла у финалу па је морала да се задовољи сребрном медаљом. Медаљом истог сјаја окитио се у конкуренцији полетара Александар Новаковић.
Другог дана такмичења наступило је 150 такмичара из 25 клубова. Кристина Марковић је у категорији старијих пионирки до 63 кг на крају освојила сребрну медаљу. Овај турнир био је одлична припрема за Кристину коју наредног викенда у Пожаревцу очекује првенство Централне Србије.