Одзив бољи од прошлогодишњег

 У ВРАНОВУ У ПЕТАК ПОЧИЊЕ ДРУГИ МЕМОРИЈАЛ „ ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП“

У Вранову, 16.јуна почиње други Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“, у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК „Пролетер“ из Вранова.
Због прошлогодишње велике посећености и броја екипа, ове године турнир је подржао Јелен куп Србије. Организатори су потписали уговор који победничкој екипи обезбеђује директан пласман на завршни турнир Јелен купа у Београду, чији је прошлогодишњи победник наступао на турниру у Паризу.
Пријаве екипа се могу вршити до 15.јуна у 20 часова, када је извлачење парова. Судећи према досадашњем интересовању, организатори очекују велики одзив.
– Зоран Поповић Поп је до последњег дана давао себе фудбалу и ФК Пролетер. Верујем да се негде „ горе“ сада радује пласману у Српску лигу. Поготово, када се стадионом орила песма навијача „ Победа за Зорана“ и скандирало његово име. Нисмо и не смемо да заборавимо Попове заслуге за улазак Пролетера у зону Дунав. Као бившем тренеру, човеку који је дао велики допринос врановском фудбалу, имамо обавезу да чувамо сећање на њега “, каже Немања Миленковић, један од организатора турнира.
Наградни фонд меморијалног турнира износи 200. 000 динара. Осим новчаних износа, биће додељене и награде за најбољег играча, стрелца и голмана. Уплата по екипи од десет играча је 10.000 динара.
““Управа клуба, а потом и Градско веће града Смедерева, донело је 15.априла 2016. године одлуку да стадион ФК Пролетер добије његово име, а прошле године је на трибинама постављена мермерна плоча са натписом „ Стадион Зоран Поповић Поп“.
Крај стадиона се игра и овогодишњи Меморијални турнир у малом фудбалу, посвећен преминулом тренеру.