Немања и Наталија најбољи појединци

ЗАВРШЕН ЧЕТВРТИ СМЕДЕРЕВСКИ КУП У СТРЕЉАШТВУ ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ ШКОЛА

Прво место у конкуренцији пионира припало је Немањи Живојиновићу који је тријумфовао са 212кругова испред Немање Адамовића и Лазара Бељића.У конкуренцији пионирки најуспешнија је, са 205 кругова, била Наталија Јовановић. Друго и треће место припало је Ивани Бојић, а трећа је била Катарина Миловановић
У оквиру четврте Смедеревске лиге најбољи је био Лазар Бељић ОШ Јован Јовановић Змај, други је био Немања Живојиновић из исте школе, а треће место припало је Милошу Бранковићу из ОШ Бранислав Нушић. У конкуренцији пионирки Катарина Миловановић ОШ Бранислав Нушић била је прва, сребро је припало Теодори Чакаревић из исте школе, а треће место заузела је Дуња Рајковић ученица ОШ Јован Цвијић.
Најуспешнији у конкуренцији млађих пионира и пионирки били су Лазар Суботић (ОШ др Јован Цвијић) и Анђела Радојичић (ОШ Иво Андрић).
У конкуренцији школа код пионира најбоља је била ОШ Јован Јовановић Змај,следе ОШ др Јован Цвијић и ОШ Бранислав Нушић,а код пионирки од првог до трећег места поређали су се ОШ Бранислав Нушић, ОШ Иво Андрић и ОШ Свети Сава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *