„Грозан ја 3“

Анимирани филм „Грозан ја 3“ који доноси нове комичне авантуре негативца Груа биће приказан у биоскопу Центра за културу Смедерево у четвртак, 29. јуна. Истог дана одржаће се две 3D пројекције овог остварења- са почетком у 16 и у 18 сати.
Након што је отпуштен из Лиге против зликоваца, због неуспеха да ухвати последњег лошег момка који је припретио целом човечанству, Гру улази у велику кризу идентитета. Али када се мистериозни странац појави како би обавестио Груа да има давно изгубљеног брата близанца – који очајнички жели да крене стопама свог брата Груа – некадашњи супер негативац ће поново открити како је добро бити лош.
У синхронизованој верзији коју ће публика у Смедереву моћи да прати, гласове јунацима и позајмљују Небојша Дугалић, Мина Лазаревић, Тиња Дамњановић, Жика Миленковић, Марко Марковић.
Небојша Дугалић не само да нам поново на фантастичан начин дочарава Груа, овај пут га затичемо и у другој улози – Друа, Груовог давно изгубљеног брата близанца. Мина Лазаревић враћа нам се као супер шпијун Луси, док је у улози новог главног негативца Балтазара Брета, бивше звезде програма за децу, који је постао опседнут злим ТВ ликом кога је играо 80-их, Жика Миленковић. Груов најимпресивнији противник до сада, Брет је одлучан да покори Холивуд…и свакога ко му се нађе на путу.
Цена улазнице је 250 динара.