Хвала Дому здравља и Општој болници!

ПИСМА ЧИТАЛАЦА:

Владо Додић, председник Удружења недавно је и сам био у прилици да се лечи у нашим здравственим установама. Задовољан тим искуствима, пожелео је да се запосленима у Дому здравља и болници захвали на свему што су учинили помажући особе са инвалидитетом. На адресу наше редакције стигло је писмо: 

„Удружење дистрофичара града Смедерева „Бољи живот“ овим путем захваљује смедеревском Дому здравља на изузетној дугогодишњој сарадњи у организацији превентивних прегледа за особе са инвалидитетом. Посебно захваљујемо директору који је омогућио реализацију ових прегледа. Посебну захвалнот, такође, упућујемо и мобилном тиму Превентивног центра који чине: др Јулија Кантар, др Снежана Младеновић и медицинска сестра Слађана Јовановић. Наше Удружење ове акције организује два пута годишње, а чланови мобилног тима професионално раде превентивне прегледе, важану област примарне здравствене заштите, посебно за особе са инвалидитетом. На томе смо им неизмерно захвални.
Желимо да ови прегледи остану пракса у раду још дуги низ година и да их унапредимо на обострано задовољство.
Такође, недавно сам се лечио на Одељењу неурологије смедеревске Опште болнице “Свети Лука” и био пријатно изненађем односом лекара и медицинског особља према свим пацијентима који су били хоспитализовани на овом одељењу. Зато желим да им јавно захвалим. Још једном истичем професионални и пожртвовани рад лекара – неуролога и медицинских сестара.
Задовољство медицинском негом могу да потврде и остали пацијенти који су се лечили у исто време када и ја, а то су Мирко Милосављевић, Миодраг Ђорђевић и Светислав Ракић. Уз велику захвалност у моје име и име свих других пацијената, желим им успех у раду“.

Владо Додић,
председник Удружења дистрофичара у Смедереву