Има понуда

ЗОРАН ТОДОРОВИЋ (НЕ) ОДЛАЗИ У ЧАЈЕТИНУ

На овим истим странама недавно смо објавили да дојучерашњи тренер смедеревских кошаркаша Зоран Тодоровић преузима новог члана КЛС екипу Златибора са Чајетине. Нови члан Кошаркашке лиге Србије најавио је амбициозне планове у којима је своје место требало да има и Зоран Тодоровић. Међутим, временом је одушевљење плсаманом у КЛС спласнуло и већ тада је могло да се наслути да ће тешко доћи до реализације сарадње овог клуба са искусним стратегом Смедерева.
• Не идем на Златибор. Желели су да преузмем екипу коју нисам селектирао и ја у таквим околностима нисам хтео да радим. Желим људима из КК Златибор све најбоље у новој сезони. Ја настављам даље своје репрезентативне обавезе са Универзитетском репрезентацијом. Што се клупских амбиција тиче, сигурно је да не остајем у Смедереву. Имам две понуде из Србије и још се нисам одлучио где ћу и шта ћу даље. Сад ми је у првом плану рад са Универзитетском селекцијом коју желим да спремим најбоље што могу до одласка на Универзијаду – рекао је Зоран Тодоровић по доласку са кампа Тео на Сребрном језеру.
У међувремену, Тодоровић се нашао у новим проблемима. По објављивању његовог списка за састав Универзитетске репрезентације, дошло је до отказивања. Чак 14 играча тог списак ( 4 из ФМП, по 2 из Црвене звезде и Меге и шесторица из иностранства) јавили су да не могу да се одазову позиву. То значи да ће Тодоровић, припреме које почињу наредног понедељка почети са 15 кандидата који ће се борити за место у екипи која ће наступити на турниру у Кини, а након тога и на Универзијади у Тајпеју.