Почело реновирање тима

ПРОЛЕТЕР ИЗ ВРАНОВА ЗАПОЧЕО ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ У ЗАПАДНОЈ ГРУПИ СРПСКЕ ЛИГЕ

Драган Пауновић, стратег новог српсколигаша из Вранова, обавио је у понедељак прозивку играча за нову сезону. У жељи да оформе тим конкурентан осталим члановима Западне групе Српске лиге, челни људи клуба одлучили су да појачају клуб искусним И квалитетним играчима. Тако су се већ на првој прозивци појавила шесторица новајлија, по тројица из Смедерева у Шапина. У новој сезони староседеоцима су се придружили Лепојевић, Јовановић И Николић из Шапина, као И трилин дојучерашњих играча Смедерева, Тасић, Цигулајкић И Дељанин. Из клуба су раније отишли Благојевић, Ћирић И Тајдић, а из непознатих разлога на прозивци се нису појавили Владимир И Небојша Симић. Из управе поручују да списак појачања није коначан. До краја прелазног рока очекује се долазак још тројице звучних појачања.
– Желимо да будемо конкурентни ривалима у Српској лиги. Ипак, жеља нам је да се прво договоримо са играчима који су нас увели у овај ранг такмичења. Ипак, ради се о много озбиљнијем систему такмичења И велико је питање да ли ће сви моћи да испуне очекивања јер велики број ради И питање је колико ће моћи да буде присутан на тренинзима. Одговор на ова питања знаћемо до краја недеље – каже за Наше новине Драган Пауновић тренер Пролетера.
Екипа ће први део тренажног процеса одрадити у Смедереву до 24. јула. Дан касније предвиђен је за одлазак на десетодневне припреме на Златибору. Прва контролна утакмица заказана је за 22. јул са Радничким из Свилајнца. Једина непознаница је место одигравања.