Стигао Милош Јанковић

ФУДБАЛСКИ КЛУБ ПРОЛЕТЕР ИЗ ВРАНОВА ЈАЧА КОНКУРЕНЦИЈУ У ШПИЦУ

Упоредо са одигравањем контролних утакмица, у ФК Пролетер увелико се ради на формирању тима са циљем да у предстојећем првенству Српске лиге Запад буду конкурентни ривалима. Досадашње игре могу да охрабре све љубитеље фудбала у Смедереву и Вранову. Тренер Драган a задовољан је досадашњим учинком и истиче да резултати припремних утакмица нису били у првом плану. У том светлу гледа и последњу проверу са Младим радником из Пожаревца коју су његови изабраници решили у своју корист резултатом 2:0. Оба гола постигао је Васиљевић. До 19. августа када почиње шампионат Српске лиге Запад, Врановце очекују провере са Звиждом и генерална проба са Радничким из Свилајнца.
– Одиграли смо са комбинованим тимом против Пожаревљана. По врло спарном времену морам да будем задовољан приказаном игром. Битно је да смо пре неколико дана решили питање шпица. Ангажовали смо Милоша Јовановића доскорашњег играча Јединства из Ужица. Преостаје јос да појачамо конкуренцију у одбрани. Надам се да ћемо до првог кола нове сезоне успети да склопимо тим онако како смо желели – нада се Пауновић.
У понедељак је на Златибору у студентском одмаралишту Ратко Митровић одржана конференција клубова Српске лиге Запад. Жреб је хтео да се Пролетер у првом колу састане са Мокром Гором у Зубином потоку, након тога следи гостовање у Лозници и окршај са истоименим српсколигашем, а прву утакмицу пред својим навијачима Врановци играју са екипом Будућности из Ваљева.