Тропски талас је прошао, али биће још дана за купање

ГРАДСКИ БАЗЕНИ – СЕЗОНА СЕ НАСТАВЉА:

Прошле недеље, градски базен, у дневној смени посетило скоро 6000 људи не рачунајући млађе од седам година.

Комплекс који чини један велики и два мања базена на најмлађе, прошле седмице посетило је ко 8500 хиљада суграђана. Тачније, од 31. јула до 6. августа било је 5850 купача у дневној смени, 1287 у јутарњој, а у ноћној 1280. И још много најмлађих, оних узраста до седам година за које је улаз бесплатан – објашњавају из Спортског центра.
Најпосећенији дан прошле, „паклене седмице“ била је недеља, 6. август са нешто више од 1800, од чега је 1322 на базену било током дневне смене.
Као најбољи дан ове сезоне још увек остаје 25. јун када је око 2100 људи посетило базен, али лето није ни изблиза готово, биће још купања, а из Спортског центра позивају суграђане да неки од тих дана проведу на базену.
Вода је, према речима купача „кристално чиста“, а иначе се, што је најважније, узоркује два пута недељно. Анализе ради Завод за јавно здравље у Пожаревцу и сваки је налаз до сада био позитиван.
Није било никаквих проблема, наши спасиоци су увек ту, сезона протиче добро, задовољни смо и интересовањем за школу пливања – закључују наши саговорници из Спортског центра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *