За два минута просули стечено

ФУДБАЛЕРИ СМЕДЕРЕВА ВОДИЛИ ДО 88. МИНУТА 2:0 И НА КРАЈУ ОСТАЛИ БЕЗ ДВА БОДА

Изабраници Милорада Зечевића одиграли су одличну утакмицу у Тутину у окршају са истоименим новајлијом лиги. Смедеревци су били бољи ривал до самог финиша када су дозволили домаћину да искористи пад концентрације и можда недостатак снаге у редовима екипе са Дунава.

Госте је у вођство довео, после прекида, у 36. минуту када је Марјановић главом савладао Руменића. Домаћин је од тог тренутка имао иницијативу, али јалову. Када је у 80. минуту главни судија утакмице показао на белу тачку изгледало је да домаћину нема спаса. На њихову срећу голман Руменић брани ударац Гордића и враћа наду домаћину. Пропуштено у 80. Гордић исправља у 83. минуту када је у гужви у петерцу послао лопту иза леђа Руменића. Домаћи играчи су протествовали сматрајући да је начињен прекршај над голманом али је арбитар неумољиво показао на центар.
Упркос свему домаћи се нису предавали. После пет минута срећно преко Ђокића смањују вођство Смедерева, а у пооследњим тренуцима меча Маровац вара Ћирића за коначних 2:2 и велико славље домаћих навијача.
Смедерево је после два одиграна кола на другом месту на табели иза Пролетера, а прилику да надокнади пропуштено имаће већ у наредном колу када на стадиону крај Старе железаре гостује Железничар који је у претходна два кола претрпео два пораза и заједно са пожаревачким Младим радником заузима зачеље српсколигашког каравана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *