Фудбалери Пролетера протутњали Лозницом

НОВAЈЛИЈА У ЛИГИ ПРЕУЗЕО ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ

Пропуштено у Зубином Потоку фудбалери Пролетера надокнадили су на другом гостовању. Екипа коју са клупе предводи Драган Пауновић потврдила је да бод са врућег терена у окршају са Мокром Гором није био случајност. Врановци су у Лозници домаћину очитали лекцију из модерног фудбала. Осим почетних 15-ак минута, који су припали домаћину, у наставку сусрета, на терену је постојао само један тим. Упркос бољој игри, Пролетер је отпор домаћина сломио тек у другом полувремену. Играо се 59. минут када је Васиљевић на асистенцију Јовановића матирао голмама домаћих Савића. Домаћин је могао до изједначења у 67. минуту када је главни судија меча Милош Витић показао на белу тачку после фаула Станојевића над Миловановићем. На велику жалост домаћих навијача ударац Лукића голман Пролетера је Николић је одбранио.

Казна за пропуштено је стигла у 76. минуту када је Лепојевић на асистенцију Јанковић лепим голом дуплирао предност гостију. До краја утакмице Врановци су имали још две стопостотне прилике али без праве реализације.
У наредном колу, које Пролетер дочекује као лидер Српскер лиге Запад, у Враново у суботи долази екипа Будућности из Ваљева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *