Све златне медаље Херој Срби

СТРЕЛЦИ ХЕРОЈ СРБЕ ДОМИНИРАЛИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ МАЛОКАЛИБАРСКИМ ОРУЖЈЕМ У ОПШТОЈ КАТЕГОРИЈИ

Стрелци Херој Србе доминирали су на првенству Србије у Ц категорији освајањем све четири златне медаље. У дисциплини 40 метака лежећи тријумфова је Боривоје Провчин са 365 кругова. Само круг мање имао је прошлогодишњи првак Новица Петровић на другом месту. У екипној конкуренцији Провчин, Петровић и Илић освојили су прво место са 1087 кругова.
У дисциплини 3 пута 20 метака Новица Петровић је са 519 кругова освојио златну медаљу док је Боривоје Провчин са 493 круга био трећи. Стрелци Херој Србе били су супериорни и у екипној конкуренцији. Тријумфовали су са 1498 кругова, а треба рећи да СК Херој Срба држи рекорд у овој дисциплини постављен давне 1996. године када су у екипи били Новица Петровић, Драган Флорић и прерано преминули Желибор Младеновић. Сада су Петровић, Илић и Провчин у односу на другопласирану екипу Стражилова имали 72 круга више.
До краја сезоне остаје још надметање великим калибром у најстаријој дисциплини стрељачког спорта, војничком пушком на 100 метара. „Херој Срба“ брани екипну титулу у дисциплини тростав 3 пута 10 метака, Илић брани вицешампионску титулу, а Новица Петровић шампионску круну освојену у категорији ветерана, 10 метака лежећи.