Победа оклопника, реми Пролетера

ЈЕДИНИ ГОЛ:

Као ретко када Смедеревци су имали сијасет идеалних прилика да остваре убедљиву победу и поправе гол разлику…

Гол одлуке у дербију осмог кола Српске лиге Запад против Јединства из Уба (1:0) дело је Војкана Сарајлина који је у 25. минуту спретно реаговао са ивице петерца, пошто му је након акције Стевановића асистирао Стојановић. Стрелац одлучујућег поготка је и пре тога пропустио прилику у ситуацији 1на1 да затресе мрежу ривала, а права ревија промашаја уследила је у наставку сусрета.
Само што је почео наставак сусрета, Стевановић је пронашао брзоногог Стојановића, чији је ударац завршио крај истрчалог голмана и небрањене мреже. Уследила је права опсада гостујућег гола, а потом и идеалне прилике Стојановића, Сарајлина и потпуно усамљеног Гордића.
Иако су на средини терена оставили солидан утисак, Убљани су само једном озбиљније припретили и то у 56. минуту када је ударац Крстића успешно зауставио не много запослени голман Бранковић.
Други наш представник, Пролетер из Вранова је у не баш сјајном издању, без голова, ремизирао у Тутину. Домаћин је средином првог полувремена имао прилику да стигне до предности, али је голман Николић одбранио пенал и тако свом тиму донео драгоцен бод. Победа је Смедерево са 17 бодова, два мање од водећег Златибора задржала на трећем месту, док су Врановци са 14 бодова и даље на петој позицији.
У наредном колу чета Милорада Зечевића гостује ФАП-у уПрибоју , док ћеВрановци највероватније у Костолцу дочекати Железничар из Лајковца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *