Реми пред окршај са ПКБ-ом

РУКОМЕТЕШИ СМЕДЕРЕВА ИСПУСТИЛИ ШЕСТ ГОЛОВА ПРЕДНОСТИ У ОБРЕНОВЦУ

Мало је недостајало да рукометаши Смедерева забележе другу првенствену победу. У утакмици са Радничким у Обреновцу приказали су два различита лица. У првом полувремену одиграли су маестрално и на велики одмор отишли су са шест голова вишка – 20:14. Нажалост, у других 30 минута одиграли су знатно слабије што су домаћи, уз помоћ арбитара, умели да искористе и дођу до бода, по свему виђеном незаслуженог. Имали су рукометаши Радничког прилику да забележе победу али је у последњим секундама сусрета голман Смедерева Александар Мртић одбранио седмерац и тако својој екипи донео бод којим екипа Ненада Мартића заузима друго место на табели Прве лиге Центар.
– Сваки бод нам је битан…Обреновац важи за “врућ терен” па се може мислити да је овај бод задовољавајући. Мислим да смо изгубили бод по приказаној игри. Аца Мартић нам је много помогао, али радује што су и млађи играчи, пре свих Костевски и Рајић, одиграли на високом нивоу. У наредном колу дочекујемо ПКБ који има одличан састав. Даћемо све да у недељу још једном обрадујемо наше навијаче – нада се Ненад Мартић.
У екипи Смедерева по 7 голова постигли су искусни Костић и млади Костевски, Илић се пет пута уписао у листу стрелаца, а четири гола дао је Филиповић.
Утакмицу са ПКБ-ом рукометаши Смедерева играју од 18 часова у дворани Смедерево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *