Наговештај бољих резултата

ОДБОЈКАШИ СМЕДЕРЕВО ЦАРИНЕ У ТАЈ БРЕЈКУ ПОКЛЕКЛИ ПРЕД ЦРНО БЕЛИМА

Ако су у поразу против Ваљева разочарали своје навијаче, одбојкаши Смедерево Царине у окршају са Партизаном су показали да знају да играју добру одбојку. Смедеревцима је мало недостајало да славе над фаворизованим гостима, дојучерашњим чланом Супер лиге Србије. Београђани су добили први сет резултатом 25:21. Губитак првог сета није депримирао Смедеревце. Други решавају у своју корист резултатом 25:20, а у трећем су буквално почистили са терена госте резултатом 25:15. Када се више од 300 љубитеља одбојке у Дворани Смедерево понадало убедљивој победи домаћина, гости су се разиграли у четвртом сету. Партизан, предвођен Ћуком, Јокановићем и Јовановићем, добија четврти сет 25:15, а у петом на квалитет и искуство освајају два бода – 16:14.
– Задовољан сам како смо одиграли и могу само да честитам момцима на залагању.Била је ово сјајна утакмица која је подсетила на оно време када се у Смедереву играла врхунска одбојка и по квалитету али и по броју гледалаца. Надам се да ће оваквих утакмица бити све више – рекао је после утакмице тренер Смедереваца Душан Калинић.
У наредном колу смедеревски одбојкаши у Београду играју са Железничаром који је у прва два кола забележио исто толико победа.