Клик славио у Паланци

КОШAРКАШИ МЛАДОСТИ РАЗОЧАРАЛИ СВОЈЕ ПРИСТАЛИЦЕ

Пораз у Плани пре недељу дана изгледа да није био довољна опомена кошаркашима Младости. Минулог викенда у петом колу угостили су новајлију у лиги екипи Клика из Ариља која је, као и Младост, и претходна четири кола забележила три победе и пораз.
Домаћи су боље отворили утакмицу и константно имали неколико поена предности али су гости увек заостајали за посед или два. Да нешто не штима у редовима Младости најбоље се видело у других 10 минута. Тај период игре Клик је добио резултатом 18:11. У других 20 минута права резултатска клацкалица. У последњих 20-ак секунди домаћи су ушли са два поена предности 71:69, а онда је са више од осам метара, најбољи појединац сусрета, Арнаутовић погодио шут за три поена о таблу на само три секунде до краја утакмице. У преосталом времену кошаркаши Младости нису успели да упуте шут ка кошу и тада је могло да крене заслужено славље екипе из Ариља.
У екипи Клика, осим поменутог Арнаутовића, који је утакмицу завршио са 27 поена, истакли су се Павловић и Ћировић са по 13 поена. У бледој и бескрвној екипи Младост најефикаснији су били Арсић са 16, Тапушковић са 14 и Цветковић и Шпаровић са по 11 поена.
У наредном колу Младост се у Нишу састаје са екипом Константина.