Казнена експедиција из Паланке

КОШАРКАШИ МЛАДОСТ УБЕДЉИВО САВЛАДАЛИ ЖАРКОВО У БЕОГРАДУ У ЈЕДНОМ ОД ДЕРБИЈА ДРУГЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ

После Константина и Здравља, снагу екипе Зорана Тодоровића на својој кожи осетили су кошаркаши Жаркова. Новајлија у лиги је са много амбиција ушао у овогодишњи шампионат и до ове утакмице изгледало је да могу да се укључе у бору за врх табеле. На другој страни, екипа Младости, од доласка Зорана Тодоровића,игра као препорођена. У Београду су, већ на старту, серијом од 17:0 домаћину ставили до знања да их интересује само победа. Захваљујући одличној игри у одбрани омогућили су много лаких поена из транзиције и већ на полувремену су имали 18 поена предности – 46:28.
Паланчани су у истом ритну наставили и у других 20 минута за коначних и убедљивих 88:54. У екипи Младости најефикаснији су били Тапушковић са 18, Цветквоић са 17 поена и 11 скокова, Шпаровић са 12 поена и 8 асистенција, а двоцигрен учинак остварио је и Којић са 10 поена.
У наредном колу Младост дочекује Колубару из Лазаревца. П0сле осам одиграних кола води Слобода из Ужица са 15 бодова, следе на другом и трећем са бодом мање Младост и Пролетер из Зрењанина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *