Трећи узастопни пораз Смедеревки

ОДБОЈКАШИЦЕ СМЕДЕРЕВА ПОРАЖЕНЕ ИАКО СУ ИМАЛЕ ЧЕТИРИ МЕЧ ЛОПТЕ

Мало је недостајало да Смедеревке нанесу први пораз лидеру првенства екипи ФОК. Гошће су лако решиле први сет у своју корист резултатом 25:13. Уљуљкане лако освојеним сетом, у наредна два сета гостујуће одбојкашице нису успевале да на најбољи начин парирају екипи Синише Живака. До преокрета екипу Смедерева водиле су Јована Томић, Исидора Станојевић, Милена Настић и Александра Симовић.
Одбојкашице ФОК-а успеле су да изједначе у сетовима и тада је изгледало да је психолошка предност на њиховој страни. Ипак, одличном игром у пољу и на мрежи, смедеревске одбојкашице стигле сун а корак до велике победе. Имале су четири меч лопте које, нажалост, нису успеле да искористе. Захваљујући одличним сервисима Горане Мрђан гошће су од 14:10 стигле до 16:14 и шесте првенствене победе која их је оставила на првом месту Прве лиге Србије.
Упркос поразу Смедеревке немају за чиме да жале. Стекао се утисак да је криза игре и резултата прошлост. Да ли је то тако видећемо већ наредне недеље када се у Ваљеву састају са домаћом Родом.
После шест одиграних кола одбојкшице Смедерева са 10 бодова заузимају солидно шесто место. Воде ФОК и Београд са по шест победа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *