Деус испраћен са туцетом голова

ПОСЛЕ 40 ДАНА КМФ СМЕДЕРЕВО ЗАБЕЛЕЖИО ПОБЕДУ У ФУТСАЛ ЛИГИ СРБИЈЕ

Коначно су се радовали футсалери Смедерева. У деветом колу Футсал лиге Србије, Смедеревци су пред својим навијачима декласирали Деус из Сремске Митровице резултатом 12:3, полувреме 8:1. Питање победника овог дуела знало се и пре почетка утакмице јер су гости допутовали са само шесторицом играча.
Ревију голова у Дворани Смедерево започео је Инајетовић у другом минуту утакмице. Предност домаћих аутоголом је дуплирао Сладојевић у 4. минуту. Првуловић је повисио на 3:0, а Ђорђевић је у 9. минуту наговестио да се гостима припрема права резултатска катастрофа. Једини погодак за госте у првих 20 минута постигао је Сладојевић. Смедеревци се нису задовољавали постигнутим и до одласка на одмор у стрелце су се уписали Инајетовић (два пута), Сабљић и Рамадани.
У преосталих 20 минута домаћи се нису превише трудили али су и поред тога још четири пута натерали голмана гостујуће екипе да вади лопту из мреже. Голове за домаће у другом полувремену постигли су Сабљић, Јовановић, Инајетовић и Јевтић.
Била је ово трећа првенствена победа Смедереваца, а интересантно је да су се последњи пут радовали 23. октобра када су, такође пред својим навијачима, савладали РБ из Ваљева са 6:4. КМФ Смедерево у 10. колу Футсал лиге Србије гостује одличној екипи Новог Пазара који тренутно заузима треће место на табели. Смедерево је шесто са 11 бодова, а са максималним учинком води Економац са 27 бодова. Друга је Нова Пазова са пет бодова заостатка.