За раднике у пензији – 130 пакета

И ХБИС ДАРИВАО ПРЕД БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ

Директор HBIS Group Serbia, Сихаи Сонг је домаћинствима пензионера који су напустили компанију уручио Божићне пакете са намирницама.

Компанија је обезбедила 130 оваквих пакета намењених бившим колегама који су се пензионисали у 2017. години и породицама радника који су преминули прошле године. Божићни пакети су подељени 4. и 5. јануара у Смедереву и у Шапцу.
„Драго ми је што могу да помогнем пензионерима наше компаније да предстојеће празнике и почетак године проведу безбрижније и лепше. Пракса даривања пензионера постоји у Кини и ми смо, вођени тиме, организовали ову акцију и у Србији, где раде погони наше железаре“, рекао је директор Сонг.
У породицама некадашњих радника железаре ова акција изазвала је најпозитивније емоције. „Драго нам је што нисмо заборављени“, „Ова ваша пажња, више можда и од вредности пакета, нам много значи“, „Желимо нашој компанији, у којој смо такорећи до јуче радили, да се и даље развија“, само су неке од речи захвалности којима су људи узвратили на поклон пакет који су од директора Сонга добили.
Један број пакета лично је уручио и генерални директор HBIS Group Serbia Ђун Џао.
Иначе, вредност појединачног пакета износи 12.000 динара.