Нова серија?

ПОСЛЕ ДВА ПОРАЗА ОДБОЈКАШИ СМЕДЕРЕВО ЦАРИНЕ ЗА 70 МИНУТА МАКСИМАЛНИМ РЕЗУЛТАТОМ ДО ПОБЕДЕ НАД ЖЕЛЕЗНИЧАРОМ

Као и јесенас, одбојкаши Смедерево Царине су после пораза од Ваљева и Партизана, први тријумф забележили над Железничаром из Београда. У трећем колу у Београду било је 3:0, баш као и у недељу у дворани Смедерево. Остварена је победа максималним резултатом, а гости су озбиљнији отпор пружили само у трећем сету који су домаћи решили у своју корист резултатом 28:26. У прва два сета гости су освојили 15, односно 19 поена. Разлика у квалитету, али и повреде неколико играча, омогућили су тренеру Душану Калинићу да у последњем сету да прилику Ђорђевићу на позицији примача, док је његову улогу као дизача солидно одрадио зимско појачање Булић.
– Чекали смо прву победу у званичној утакмици у 2018. години. Много нам је требала јер смо у утакмицу ушли са много проблема. Гмитровић нам се повредио у петак на тренингу, Недељковић није тренирао две недеље… Упркос свему томе, задовољан сам како смо одиграли. Мало смо се мучили у трећем сету јер смо се опустили после два убедљиво освојена сета. Следеће коло гостујемо у Великом Градишту. Поштујем домаћина, али мислим да је квалитет на нашој страни и надам се победи – прижељкује Душан Калинић тренер смедеревских одбојкаша.
После 14 одиграних кола води Ваљево са 13 победа. Следи Партизан са 11 и Борац са 10 тријумфа. Смедерево је на петој позицији са учинком 8-6.