Пршо на клупи Смедерева

ЕКОНОМАЦ БЕЗ ВЕЋИХ ПРОБЛЕМА СЛАВИО У СМЕДЕРЕВУ – ТАЛЕС ТРОСТРУКИ СТРЕЛАЦ

Футсалери Смедерева изгубили су од лидера првенства и актуелног првака Србије Економца резултатом 5:0. Резултат, мање – више, очекиван имајући у виду разлику у квалитету ова два тима, али и партије које у овој сезони пружају Смедеревци. Превагу на утакмици одиграној у Дворани Смедерево направио је Талес бразилски интернационалац у дресу Економца који је три пута затресао мрежу одличног Кнежевића. Преостала два гола за госте постигли су Матијевић и Рајчевић.
КМФ Смедерево после 14 одиграних кола са учинком од по 3 победе и ремија, уз 8 пораза, заузима девето место на табели са само 1‚2 бодова, пет више од последњепласираног Деуса.
Имајући у виду да су Смедеревци у четири кола наставка првенства освојили само бод, Управа КМФ Смедерево је реаговала и на место тренера довела искусног Владимира Пршу Јовановића иначе селектора омладинске репрезентације Србије. Њему ће у раду помагати досадашњи тренер Александар Марашевић.
-Сматрам да имамо одличан тим и да ћемо се уз помоћ искусног тренера Јовановића вратити на место које нам припада у елитном рангу – рекао је за званичан сајт Футсал савеза Србије Горан Лазић спортски директор КМФ Смедерево.
У наредном колу КМФ Смедерево очекује гостовање у Ваљеву и окршај са екипом РБ. Јесенас је у врло интересантном сусрету у Смедереву домаћин славио победу резултатом 6:4. На овој утакмици пред смедеревским футсалерима је велики императив победе јер се већ после те утакмице на свом терену састају са одличним саставом Нове Пазове која заузима треће место у првенству.