Александар Милошевић и Дина Јовановић златни

ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ БОДИБИЛДЕРА ЖЕЛЕЗНИЧАРА У НОВОМ ПАЗАРУ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОМ ТУРНИРУ СРБИЈА ОПЕН

Бодибилдери Смедерева освојили су две златне медаље на великом међународном турниру у Новом Пазару Србија опен 2018. Уз учешће више од 100 такмичара из Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне Горе, Мађарске и Србије, ББК Железничар је са две медаље најсјајнијег сјаја био међу најбољим екипама турнира.
После деценије одржавања овог такмичења у Београду у Дому синдиката, руководство ББС Србије одслучило је да такмичење одржи у Хали Пендик у Новом Пазару и дефинититно нису погрешили. То за Наше новине потврђује секретар Савеза и председник ББК Железничар Драган Радосављевић.
– Носим много лепе утиске из Новог Пазара. домаћини су се потрудили да Србија опен буде организован на највишем нивоу и дефинитивно нисмо погрешили што смо њима поверили ово велико такмичење. Моје задовољство је још веће јер су наши представници, такмичари Боди билдинг клуба Железничар освојили, у врло јакој конкуренцији, две златне медаље. На највише постоље попели су се Александар Милошевић у категорији боди билдинг класик до 180 центиметара и Дина Јовановић у конкуренцији боди фитнес. И наша два преостала такмичара имала су запажене наступе. Никола Микић је био шести у категорији физик до 178, а Един Гашанин је био четврти у категорији изнад 180 центиметара.
Александар Милошевић и Дина Јовановић су победом на овом такмичењу изборили право наступа на првенству Балкана које се одржава у Турн Северину у Румунији за десетак дана. Нажалост због недостатка средстава неће моћу да наступе на шампионату Европе.