Постоји излаз из пакла дроге

ОБЕЛЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ НАРКОМАНИЈЕ

Сви ми у “Изласку” били смо суочени са страхотама наркоманије, али смо изабрали живот. Наш рад је волонтерски и ништа од својих услуга не наплаћујемо. Желимо да наше искуство и оно добро што смо примили бесплатно пренесемо даље онима који су због специфичности овог проблема дискриминисани и напуштени – каже Александар Жугић, председник Удружења за подршку у превенцији и рехабилитацији зависника од опојних средстава „Излазак“. Моника, Витомир и Владимир су захваљујући подршци коју су добили у Удружењу „Излазак“ успешно изашли из света зависности.

Свако од њих је доказ да су опоравак и нови живот могући. Ево шта су они, уочи Међународног дана борбе против злоупотребе дрога поручили:
Моника Жугић, члан “Изласка”:
“Некада сам мислила да се никада нећу извући, али данас знам да излазак постоји. Није лако, али зависност се може победити.”
Витомир Вукосављевић, члан Изласка:
“Дигао сам био руке од живота, али се онда у мом животу све преокренуло. И данас, након свега, мој живот итекако има смисла.”
Владимир Ивић, члан Изласка:
“Желим да те охрабрим, без обзира на то да ли си ти, или неко теби близак, у проблему – излаз постоји! Наркоманија јесте излечива болест.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *