Оправдали очекивања

После одличних резултата на такмичењу у Великом Градишту, џудисти Царине још једном су потврдили квалитет у млађим категоријама. На међународном турниру под називом Куп Јагодине у истоименом граду, такмичари Џудо клуба Царина освојили су 12 медаља и пехар за најбољу кадетску екипу у конкуренцији џудисткиња.
У конкуренцији старијих пионира до злата је у категорији до 42 килограма стигао Властимир Вранић, код млађих пионирки “позлатила” су се Вања Бендић, а код кадеткиња неприкосновена је била Марија Станојевић (63 кг). Николић Војин домогао се злата у конкуренцији млађих пионира (55 кг).
Сребрна одличја за Џудо клуб Царина освојили су Мара Павловић (кадеткиње 57 кг), Сара Атанацковић (млађе пионирке 56 кг), Јован Стефановић (старији пионири 60 кг), Николина Станимировић (млађе пионирке 36 кг) и Адам Милојевић (кадети 50 кг).
Бронзане медаље “зарадили” су Немања Мартиновић, Немања Станојевић и Гајић Василија. Крајем овог месеца џудисте Царине очекује полагање за појасеве, а у септембру првенство Србије за млађе пионире, А након тога и за млађе сениоре.