Вићентијевић за победу

ФУДБАЛЕРИ СМЕДЕРЕВА ТЕШКОМ МУКОМ ДО БОДОВА У ДУЕЛУ СА ПОЛЕТОМ

Све до 89. минута трајале су муке фудбалера Смедерева и њихових навијача. Када је Вићентијевић коначно савладао Дробњака, одличног голмана Полета из Љубића који се грчевито бори за опстанак у српсколигашкој конкуренцији.
Прво полувреме протекло је у јаловој надмоћности домаћих који су своју бољу игру крунисали у 47. минуту када је Стаматовић одлично реаговао на центаршут Стевановића. Гости су поравнали у 64. минуту преко Ставлића.
Изабраници Милорада Зечевића могли су раније да реше питање победника. Играо се 81. минут када је Милекић срушио Бастајића у свом казненом простору. Нажалост, Вићентијевић је са беле тачке погодио пречку. Своју грешку исправио је у поменутом 89. минуту када је Смедеревцима донео девету првенствену победу.
После 22. кола Српске лиге Запад фудбалери Смедерева заузимају пето место са 30 бодова. У наредном колу Смедеревци се у Крагујевцу састају са Шумадијом 1903.
На табели са по 44 бода прва два места деле Раднички 1923 и Будућност Крушик из Ваљева. Шапине су треће са 42 бода, а Слога из Пожеге на четвртом има 40 бодова.

Leave a Reply

Your email address will not be published.