Половичан учинак смедеревских клубова у 25. колу Српске лиге Запад

СМЕДЕРЕВЦИМА ГОЛ ЗА ТРИ БОДА ИЗ ПАЗАРА, МИХАЈЛОВЦУ ЧЕТИРИ КОМАДА ОД КРАГУЈЕВЧАНА

Фудбалери Смедерева брзо су се опоравили од пораза у мечу са Михајловцем. На гостовању у Новом Пазару савладана је домаћа Јошаница са 1:0. Гол вредан три бода постигао је Милентијевић у 22. минуту. Овом победом пулени Милорада Зечевића на најбољи начин су најавили дерби 26. кола када у град на Дунаву долази лидер шампионата и један од кандидата за пласман у Прву лигу Србије Раднички 1923 из Крагујевца.

Управо су Крагујевчани у 25. колу декласирали екипу Михајловца са 4:0 и тако им се са каматом реванширали за пораз из првог дела сезоне када су у Михајловцу савладани са 3:2.
Михајловац се у 26. колу пред својим навијачима састаје са Шапинама и у случају пораза доћи ће и ситуацију да у последња четири кола стрепи за опстанак у српсколигашкој конкуренцији. Михајловац је тренутно 10. са 30 бодова, док Смедерево са 33 заузима седмо место.
Ипак, оба клуба у овом тренутку много више брине чињеница да утакмица 24. кола у којој је Михајловац славио у окршају са Смедеревом резултатом 4:3 још није регистрована. Комесар за Такмичење Српске лиге Запад Томислав Савић одлучио је да не региструје утакмицу постигнутим резултатом, већ је од дисциплинског судије затражио да испита цео случај. Канцеларија ФСРЗС је реаговала и затражила изјаве судија, делегата и представника оба клуба.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.