Нада постоји

1 min read

МЛАДИ РУКОМЕТАШИ СМЕДЕРЕВА ПЕТИ НА КВАЛИФИКАЦИОНОМ ТУРНИРУ ЗА ОДЛАЗАК НА ШАМПИОНАТ СРБИЈЕ

Због учешћа на квалификационом турниру за првенство Србије играча рођених 2000. године, РК Смедерево одложио је утакмицу претпоследњег кола Друге лиге Центар за среду 24. мај.
На турниру одржаном у Београду младе наде Смедерева, нажалост, нису успеле да се директно пласирају на завршни турнир. Смедеревци су поражени у групи од Партизана и Раковице. У борби за пето место били су бољи од шабачке Металопластике.
-Нисам задовољан. Колико год тражили “изговоре” као што је моје одсуство због репрезентативних обавеза и “група смрти”- са две београдске екипе које играју у Београду са судијама из главног града, а и умор је одрадио своје, јер већина момака игра за први тиму, не прихватам одсуство жеље да се баш из таквих, тешких, околности изађе као победник. Али, још увек постоји нада да се нађемо на завршном турниру само што то сада не зависи од нас. Ми се сада окрећемо првенственим обавезама и утакмици претпоследњег кола са Гучевом које се одавно опростило од овог ранга такмичења – каже за Наше новине тренер Ненад Мартић.
Наредног викенда рукометаши завршавају шампионат утакмицом са новим чланом Прве лиге Србије екипом БАСК-а. Стратег Смедерева очекује да, уз подршку са трибина, његови момци могу да пруже јак отпор новом прволигашу.

Leave a Reply

Your email address will not be published.