Одборнике чека обиман дневни ред

У ЧЕТВРТАК ЗАСЕДА СКУПШТИНА:

Судећи према чињеници да је поново прошло доста времена од како су одборници заседали, као и да је у плану обиман дневни ред, очекује се дуга и на моменте бурна седница.
Након потврђивања одборничких мандата, расправљаће се о извештају остварења буџета за 2016. који је реализован у 80% од суме предвиђене последњим ребалансом, а биће донета и одлука о ангажовању екстерног ревизора завршног рачуна. Такође, разматраће се и измена предлога за овогодишњу расподелу и приход у градској каси.
Међу 28 тачака је и измена одлуке о такси превозу, извештај о безбедности саобраћаја у прошлој години, акциони еколошки план, предлог одлуке о снабдевању града топлотном енергијом, измене одлуке о подстицању образовања ђака и студената, извештаји јавних предузећа и установа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Најбоља продаја и приход остварени у мају

У ЧЕТВРТАК ЗАСЕДА СКУПШТИНА: Судећи према чињеници да је поново прошло доста времена од како су одборници заседали, као и да је у плану обиман дневни ред, очекује се дуга и на моменте бурна седница. Након потврђивања одборничких мандата, расправљаће се о извештају остварења буџета за 2016. који је реализован […]

Lajkujte nas !