Лидер оправдао улогу фаворита

1 min read

ОДБОЈКАШИ СМЕДЕРЕВО ЦАРИНЕ БЕЗ ШАНСИ У ПОЖАРЕВЦУ

Прижељкивали су одбојкаши Смедерево Царине репризу меча из првог дела сезоне када су поприлично намучили екипу Драгана Бонића која је тек у петом сету, и то на разлику, стигла до победе у Дворани Смедерево. Такве неизвесности овог пута није било. Одбојкаши Младог радника славили су убедљиву победу резултатом 3:0, по сетовима 25:22, 25:17 и 25:15. Смедеревски одбојкаши јачи отпор пружили су само у првом сету када су припретили код резултата 23:21 за домаћина. Уследио је тајм-аут Бонића после којег су Пожаревљани лако привели први сет крају. У наредна два сета дилеме није било. Лидер на табели лако је, чини се са пола гаса и обилату помоћ смедеревских одбојкаша стигао до 15. првенствене победе.
– Имали смо великих проблема на пријему сервиса и уз неколико несхватљивих грешака како у нападу тако и у одбрани једноставно нисмо могли да се носимо са екипом тог калибра. На тренутке када смо успевали да примимо њихов сервис то је изгледало као да можемо нешто да направимо али таквих ситуација је, на жалост, било мало – рекао је после утакмице тренер смедеревских одбојкаша Душан Калинић.
Одбојкаши Смедерево Царине после 15 одиграних кола заузимају шесто место на табели са осам победа и 7 пораза. У наредном колу Смедеревци пред својим навијачима дочекују екипу Футога.

Leave a Reply

Your email address will not be published.