Тријумфи Новице и Марије

1 min read

ОДРЖАНО ТРЕЋЕ КОЛО ДЕВЕТЕ СМЕДЕРЕВСКЕ ЛИГЕ У СТРЕЉАШТВУ

Новица Петровић („Јутекс“) је са 187 кругова победио у трећем колу девете Смедеревске лиге у стрељаштву. Два круга мање имао је на другом месту Боривоје Провчин, а треће, са 181 кругом, освојио је Андрија Ранковић, члан Стрељачког клуба „Аранђеловац“.
Код сениорки другу победу у овогодишњој лиги забележила је Марија Аничић („Њу Прес“) са 184 круга, а друго место са четири круга мање припало је њеној тимској другарици Јелени Тасић. Као и у прошлом колу треће место је заузела аранђеловчанка Младена Ристић, са 177 кругова, и бољом последњом серијом од другарице из екипе Невене Зечевић.
У генералном пласману појединачно код сениора први је Новица Петровић са 558 кругом, други је Провчин са 550 кругова, а трећи Симић са 544 круга. Код дама на првом месту се издвојила Марија Аничић са 547 кругова, Невена Зечевићев је друга са 540, а три круга мање има Младена Ристић.
Екипно код сениора прва је екипа „Коре-Миг“ са све три победе и укупно 27 бодова, следе „Јутекс“ са 23 бода и СК „Аранђеловац“ са 20 бодова.
Прве три екипе код сениорки су СК „Аранђеловац“ 14 бодова, „Њу Прес“ са 13 бодова и ЈКП „Водовод“ са 6 бодова.
Четврто коло на програм је 17. Марта на стрелишту у Смедереву.

Leave a Reply

Your email address will not be published.