Још три провере до првенства

1 min read

ДРАГАН ПАУНОВИЋ ТРЕНЕР ФК ПРОЛЕТЕР ЗАДОВОЉАН ДОСАДАШЊИМ ТОКОМ ПРИПРЕМА

Фудбалери Пролетера вратили су се са припрема одржаних на Златибору пошто су у последњој контролној утакмици победили екипу Ловћена члана Друге лиге Црне горе резултатом 1:0. Једини погодак постигао је новајлија у тиму Стефан Малиџан који је у редове Пролетера стигао из БСК-а.
До почетка првенства остале су две недеље, а тим још није комплетиран – каже тренер новајлије у Српској лиги Запад Драган Пауновић и додаје.
– Мислим да смо одрадили добар посао на Златибору И једини проблем нам је представљала повреда Цигулајкића. Очекујем да ускоро почне да тренира пуном снагом јер је до првенства остало нешто више од десетак дана. У ходу тражимо и два играча у фази одбране и напада – рекао је по повратку са Златибора тренер Драган Пауновић.
План је да до почетка првенства екипа одигра још три контролне утакмице. Већ у суботу следи одмеравање снага са Младим радником из Пожаревца, генерална проба је са Радничким из Свилајнца, а у плану је и одмеравање снага са екипом Смедерева. Првенство Српске лиге Запад почиње 19. августа, а жребање и одређивање парова обавиће се 7. августа на Златибору.

Leave a Reply

Your email address will not be published.