Филиповић први повратник – тражи се тренер

1 min read

УПРАВА КМФ СМЕДЕРЕВО ЖЕЛИ ДА У СВОЈЕ РЕДОВЕ ВРАТИ БИВШЕ ИГРАЧЕ

Шампионат Србије у футсалу стартује 29. септембра. Иако до нове првенствене трке има готово два месеца у КМФ Смедерево се ради пуном паром. Управа жели да у нов шампионат уђе са што јачим тимом, а приоритет су бивши играчи Смедерева. Од жеље до реализације није прошло много. Први кораци Управе смедеревског члана Футсал лиге Србије обрадовали су све поклонике малог фудбала. После полусезоне проведене у вицешампиону Србије екипи Еуромотус у матични клуб се вратио повремени репрезентативац Србије Бојан Филиповић. Како сазнајемо управа Смедереваца преговара и са Дарком Ристићем репрезентативцем Србије иначе доскорашњим чланом Економца из Крагујевца да се врати у Смедерево. Ових дана очекује се договор између Ристића и управе Кмф Смедерева.
– Нисмо успели бисер српског футсала 20- годишњег Јована Лазаревића (нашег Смедеревца) да вратимо у Смедерево . Економац из Крагујевца му је понудио одличне финансијске услове са којим ми нисмо могли да се меримо – наглашава за Наше новине спортски директор клуба Горан Лазић.
За сада клуб су напустили Радовановић, каријеру наставља у Јерменији, као и голман Јовић који каријеру наставља у Пожаревцу.
У међувремену после скоро три године прекинута је успешна сарадња са тренером Вељком Спасојевићем. Потрага за тренером увелико траје, а преговори су тренутно у току са Дејаном Маесом бившим тренером Марба и Деуса. Наравно, његов ангажман зависиће од финансија – наглашава Лазић и подсећа да припреме за нови шампионат стартују 15. августа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.