Поново ради базен на Југову!

ОЧИШЋЕН И УРЕЂЕН:

Смедеревце који највише воле да лето проводе на Југову, обрадовала је вест да поново ради базен крај овог познатог излетишта.

Прве купаче, базен је после извесне паузе, окупио 29. јула и на даље ће радити свакодневно од 10 до 20 сати. Цена улазнице је 200 динара, колико кошта и изнајмљивање комплета који чине лежаљка и сунцобран.
У оквиру рекреативног комплекса је и плажни бар где гости могу добити пиће, храну и сладолед по промотивно ниским ценама. Прва искуства су одлична, забележен је велики број посетилаца и судећи према њиховој реакцији, задовољни су понудом:
Комплекс је до скоро био у веома запуштеном стању, али за мање од месец дана смо успели да све очистимо и ставимо у функцију. Циљ је био да Смедеревци што пре добију још један летњи садржај. Сада су осим базена, у функцији и четири тениска као и терен за одбојку на песку. У припреми је дечије игралиште, а планира се и проширење плаже и још много тога за наредну сезону. Такође, припремамо и једно велико изненађење за све посетиоце – каже Милорад Стојковић, генерални директор Желвоза.
Подсећамо, базен на Југову је власништво фабрике Желвоз која је у претходна два месеца након приватизације поново почела да ради, упошљава више од 100 људи и план је да се остале целине које је некада та фабрика имала, такође оживе. Одмаралиште на Југову годинама је било пусто, али нови менаџмент има план да до 2020. комплекс добије још много садржаја, нови базен за децу, мотел, ресторан, још игралишта и терена. У сарадњи са локалном самоуправом оживећемо купалиште на Дунаву, направити пешчану плажу са баром на води и слично… Овом приликом се захваљујем градоначелници Јасни Аврамовић и предузећу Урбанизам на подршци и помоћи како не бисмо изгубили сезону и уједно добили прилику да Смедеревцима наговестимо шта све имамо у плану и позовемо их да спас од врелих дана потраже на одмаралишту Југово – поручује Стојковић.

Leave a Reply

Your email address will not be published.