Ухапшени осумњичени за више крађа

1 min read

КРАЛИ ТЕЛЕФОНЕ, НОВЧАНИКЕ, АЛАТ ИЗ ГАРАЖА…

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву интензивним оперативним радом расветлили су серију од 16 крађа, извршених у центру Смедерева и околним селима.

Полиција је ухапсила С. Ј. (31) из околине Новог Сада, осумњиченог да је током августа и септембра ове године, починио седам крађа у центру града.
Осумњичени се терети да је из неколико продавница и јавних установа, користећи непажњу запослених, украо више мобилних телефона, новчаника и лап-топ, укупне вредности око 150.000 динара.
Због постојања основа сумње да је извршио кривична дела крађе, С. Ј. је одређено задржавање, након чега ће бити спроведен Основном тужилаштву у Смедереву.
Такође, полиција је, по налогу Основног јавног тужилаштва у Смедереву, поднела кривичну пријаву у редовном поступку против двадесетједногодишњег мушкарца из околине Смедерева, осумњиченог да је, од јула до септембра ове године, извршио девет кривичних дела крађа.
Он се терети да је, из помоћних објеката и гаража у девет сеоских домаћинстава, украо више моторних тестера, тримера, прскалица и разног ситног алата, чија се вредност процењује на око 250.000 динара.
Полицијски службеници су све украдене предмете нашли и вратили власницима.

Leave a Reply

Your email address will not be published.