Смедеревци искористили киксеве Слоге и Златибора

1 min read

ФУДБАЛЕРИ СМЕДЕРЕВА ПОБЕДОМ НАД ВАЉЕВЦИМА ИЗБИЛИ НА ЧЕЛО СРПСКОЛИГАШКОГ ЗАПАДА

Српсколигашки Запад од 14. кола има новог лидера. Захваљујући нерешеним резултатима Слоге и Златибора у Тополи и Лајковцу, фудбалери Смедерева су победом над Ваљевцима избили на прво место. Окршај ривала крај Старе железаре решен је у 68. минуту када је Стевановић после једне грешке гостију погодио гол Будућности за велику радост домаћих играча и навијача.
Око 300 љубитеља фудбала присуствовало је занимљивој утакмици у којој су гости дошли да се надигравају. Таква игра донела им је неколико добрих прилика али је изостала реализација. Њихове пропуштене прилике казнио је Стевановић и сада је после овог кола јасно да ће јесењи шампион Српске лиге Запад бити познат после наредног кола када се у дербију сезоне у Пожеги састају Смедерево и Слога.
Смедеревци су последњи пут поражени на гостовању 16. септембра када је у поражено од Карађорђа са 2:0. Након те утакмице нанизали су седам победа и само један реми са Младим радником у Пожаревцу.
Други представник из нашег града у Српској лиги Запад, екипа Пролетера поражена је у Убу од Јединства са 1:0. Као и на дербију са Смедеревом, Врановци су пропустили прилику да изборе повољнији резултат јер је најбољих играч Пролетера Лепојевић и на овој утакмици није искористио једанаестерац.
Пролетер се у 15. колу пред својим навијачима састаје са екипом ФАП-а.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.