Повредио старицу и побегао

1 min read

ПОЛИЦИЈА БРЗО ПРОНАШЛА ПОЧИНИОЦА:

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву пронашли су и ухапсили Ј. С. (33) из околине Велике Плане, због постојања основа сумње да је изазвао саобраћајну незгоду у којој је повређена 75-годишња жена, а потом побегао са лица места.

До незгоде је дошло у понедељак, 13. Новембра, у Лозовику. Возило којим је, како се сумња, управљао Ј. С. кретало се из правца центра Лозовика према Милошевцу, слетело са коловоза и оборило жену, која се налазила испред своје куће. Жена је задобила тешке телесне повреде, а возач је напустио место незгоде.
Интензивним радом криминалистичке и саобраћајне полиције, утврђено је да је жену оборило путничко возило “застава југо” регистарских ознака Смедеревске Паланке. Полиција је исте вечери пронашла осумњиченог возача.
Због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, по налогу тужилаштва, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати. Он ће у законском року, уз кривичну пријаву, бити приведен основном јавном тужиоцу у Великој Плани.

Leave a Reply

Your email address will not be published.