Нови председник Миодраг Радовановић

ОДРЖАНА СКУПШТИНА ФУДБАЛСКОГ КЛУБА СМЕДЕРЕВО 1924

Крајем прошле недеље Фудбалски клуб Смедерево 1924 добио је ново руководство. На изборној Скупштини клуба за председника је изабран Миодраг Радовановић из Смедеревске Паланке. Захваљујући се на избору нови председник Скупштине ФК Смедерево 1924 нагласио је да је добро упознат са свим потешкоћама са којима се суочавало руководство клуба које је у полусезони остварило одличан резултат.
– Надам се да ћемо у наредном периоду створити још боље услове за функционисање клуба. Надам се да ћемо уз подршку града успети да се домогнемо Прве лиге Србије – рекао је, између остало Миодраг Радовановић.
Присутнима се обратио и Дејан Стошић који је истакао да је клуб, иако у кратком временском периоду, успео да направи победничку атомсферу што се најбоље видело по резултатима и првом месту у јесењем делу сезоне Српске лиге Запад.
– Захвални смо граду, а пре свега градоначелници Јасни Аврамовић и учинићемо све да се на крају домогнемо Прве лиге Србије – нагласио је Дејан Стошић.
На Скупштини је верификован и Управни одбор клуба. Осим председника Дејана Стошића и Јована Беча, у УО су још Саша Бранежац, Зоран Широки, Миодраг Радовановић, Горан Лазић и Мирослав Мицић. У наредне четири године генерални секретар клуба биће Горан Јовановић.

Leave a Reply

Your email address will not be published.