Пауза за бригу

КМФ СМЕДЕРЕВО ПОРАЗОМ У НОВОМ ПАЗАРУ ОКОНЧАО ОЧАЈНУ ЈЕСЕН У ФУТСАЛ ЛИГИ СРБИЈЕ

У последњем колу јесењег дела сезоне КМФ Смедерево поражен је на гостовању у Новом Пазару од истоименог домаћина резултатом 5:1. Са 3 победе, два ремија и чак шест пораза, Смедеревци иза себе имају једну од најлошијих полусезона у Футсал лиги Србије. Више је него јасно да ће једини задатак пред екипом Смедерева у пролећном делу, који стартује 18. фебруара, бити опстанак у елитном друштву. КМФ Смедерево тренутно заузима седмо место са 11 бодова, само четири више од фењераша Деуса и два од Пирота и екипе Само право.
У клубу су свесни да озбиљности ситуације, али реакција зависи пре свега од финансија.
– Добили смо у овој години 1 100 000 динара мање него у 2016. години и то се одмах осетило. Остали смо дужни више од 800 000 динара играчима, за опрему, храну, гориво… Знамо где шкрипи, али мораћемо да сачекамо буџет за наредну годину па да онда видимо како ћемо да реагујемо – каже Горан Лазић – спортски директор КМФ Смедерево.

Првенство се наставља 18. фебруара, а окупљање и почетак припрема заказани су за 10. јануар. Титула јесењег првака припала је Економцу са 33 бода, а друго и треће место са 28 бодова деле Нова Пазова и Нови Пазар.

Leave a Reply

Your email address will not be published.