Хет трик Кнежевића

КМФ СМЕДЕРЕВО СЛАВИО НА ГОСТОВАЊУ У НОВОЈ ПАЗОВИ

После Калче, снагу и квалитет смедеревског члана Футсал лиге Србије осетила је и Нова Пазова. У 13. колу екипа Вељка Спасојевића је у одличној фудбалској представи забележила вредну победу над одличном екипом Нове Пазове резултатом 6:5. Иако су на полувремену губили са 4:3, Кнежевић, Ђорђевић, Павловић, Првуловић и остали нису се предавали и фуриозном игром у других 20 минута успели су да освоје важне борбе у борби за што бољи положај на табели.
Смедеревци су одлично отворили утакмицу и после четири минута головима Кнежевића и Ђорђевића водили су 2:0. Домаћин се није предавао и у 11. минуту стиже до изједначења. Није прошло ни 60 секунди када је Првуловић поново довео Смедеревце у вођство. Узбуђењима није било краја и погоцима Рамаданија у 14. и 17. минуту домаћи су на велики одмор отишли са голом предности. Почетком другог полувремена Кнежевић и Ђорђевић поново доносе предност Смедеревцима – 5:4. Ревија голова настављена је у 27. минуту када је Кукољ поново изједначио резултат. Коначан резултат на утакмици, два минута пре краја, поставио је Кнежевић својим трећим голом за велико славље изабраника Вељка Спасојевића.
КМФ Смедерево после 13 одиграних кола заузима одлично пето место на табели са 18 бодова. Води Економац са 35 бодова, следи Еуро Мотус са бодом мање и Калча са 21 бодом. У наредном колу Смедеревци пред својом публиком дочекују Металац Колорадо из Горњег Милановца.

У 13. Колу Прве Футсал лиге постигнуто је чак 55 голова на 6 утакмица. Осим у Новој Пазови где је постигнуто 11 голова, голмани су по 10 пута вадили лопте из мреже на утакмицама ФОН – Коперникус 8:2 и Калча – Јастребац 8:2. Економац је савладао Нови Пазар са 6:3, а најмање голова, “само” 7, виђено је у Горњем Милановцу где је Металац Колорадо са 4:3 победио Деус.

Leave a Reply

Your email address will not be published.