Футогу један сет

ОДБОЈКАШИЦЕ СМЕДЕРЕВА ПОБЕДОМ СУ СТАРТОВАЛЕ У ПРОЛЕЋНОМ ДЕЛУ СЕЗОНЕ

Смедеревске одбојкашице освојиле су планирана три бода са гостовања у Футогу, али су до тријумфа морале добро да се презноје. Фењераш на табели није тако лако препустио бодове екипи Синише Живака. После два уводан сета било је 1:1. Смедеревке су добиле први на разлику 26:24, али су други препустиле домаћину резултатом 25:23. Нешто лакши посао смедеревске одбојкашице имале су у трећем сету који су решиле у своју корист резултатом 25:17 и већ тада је било јасно да домаће немају ни снаге, а ни квалитет да се одупру бољој и искуснијој екипи Смедерева. у четвртом сету било је 25:21.
Упркос изгубљеном сету, Синиша Живак, тренер смедеревских одбојкашица, може да буде задовољан, пре свега, победом и реакцијом његових девојака после изједначења у сетовима. То би требало да буде добра опомена пред наредни меч и још једно, овог пута, знатно теже гостовање у Ваљеву. У првом делу сезоне Ваљевке, које тренутно заузимају осмо место са 5 победа и седам пораза, су у Смедереву освојиле један сет и показале да имају одређени квалитет. Сигурно је да ће пред својим навијачима покушати да освоје важне бодове у борби за што бржи опстанак у прволигашкој конкуренцији.
Одбојкашице Смедерева после 12 одиграних кола заузимају солидно пето место са 7 победа и 5 пораза. Води ФОК са 11 тријумфа, а на другом месту је Београд са победом мање.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.