Новица Петровић из године у годину све бољи

ОДРЖАНО ДРУГО КОЛО СМЕДЕРЕВСКЕ ЛИГЕ У СТРЕЉАШТВУ

Године пролазе али једно се, када је стрељаштво у питању, не мења. Искусни Новица Петровић и даље је неприкосновен у гађању серијском ваздушном пушком.

После 191 круга у првом колу Смедеревске лиге, Новица је у другом колу “убио” одличних 190 кругова и тако најавио да нема намеру да прво место и шампионску круну препусти неком другом.
Петровић наступа за екипу „Јутекса“, а са по 181 кругом на другом и трећем месту нашли су се чланови екипе „Коре Миг“ Боривоје Провчин и Драган Флорић. Провчин је имао бољу задњу серију од Флорића. И појединачно и екипно, распоред на табели прва три места, био је исти као и у првом колу. Екипно „Коре Миг“ су биле прве са 532 круга, „Јутекс“ је био други са 528 кругова, а трећи Стрељачки клуб „Аранђеловац“ са 522 круга.
Код дама, мало занимљивија борба, јер су у другом колу наступали и прошлогодишњи освајачи медаља, сениорке које и ове године важе за фаворите. Прво и треће место освојиле су чланице екипе „Нењ Пресс“, Јелена Тасић са 185 и Марија Аничић са 175 кругова. Друга је била Младена Ристић из СК „Аранђеловац“ са 180 кругова.

Leave a Reply

Your email address will not be published.