Калинић: Били су бољи

1 min read

ОДБОЈКАШИ ПАРТИЗАНА ПО ДРУГИ ПУТ БОЉИ ОД СМЕДЕРЕВАЦА

Као и у првом делу сезоне, одбојкаши Смедерево Царине су на старту доживели два убедљива пораза.

После неуспеха у Ваљеву, на гостовању у Београду другопласирани тим Прве лиге Србије ОК Партизан је, лакше него што је очекивао, дошао до нове максималне победе и три вредна бода. На другој страни изостао је јачи отпор смедеревских одбојкаша који у првом сету код резултата 25:24 нису искористили сет лопту. Одбојкаши Партизана умели су да искористе поклон Смедереваца за вођство 27:25. У другом сету домаћи одбојкаши су доминирали у свим сегментима игре што показује и резултат тог периода – 25:17. Нешто јачи отпор пулени Душана Калинића пружили су у трећем сету али је то било добољно само за часних 25:23 и максималну победу црно-белих.
Први сет смо имали 25:24 али нисмо успели да искористимо сет лопту. Други су нас пореметили сервисом, а у трећем смо били егал до завршнице која је припала Партизану.Тренирају више од нас и то се види код неких ситуација.Били су бољи данас и заслужено су победили – каже тренер Смедереваца Душан Калинић.
Смедеревски одбојкаши у трећем колу наставка првенства Прве лиге Србије пред својим навијачима, први пут у овој години, дочекују београдски Железничар. У јесењем делу сезоне смедеревски одбојкаши забележили су победу у Београду над наредним ривалом, а након тога остварили су још пет победа. ОК Смедерево Царина је фаворит у окршају са Железничаром који у досадашњем току сезоне има 7 победа и 6 пораза, као и одбојкаши Смедерево Царине.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.